15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

ELÁLLÁSI ÉS VISSZÁRU FELTÉTELEK

Amennyiben Te nem vagy elégedett a megvásárolt termékkel, küldd vissza a csomagot nekünk, mellékeld a számlaszámodat és mi visszautaljuk számodra a teljes vételárat és az eredeti szállítási díjat is.

14 napod van a kézhezvételtől arra, hogy visszaküld a terméket.
A számlád végösszegét utaljuk vissza.
A terméket eredeti csomagolásban, a számlával együtt küldd vissza.
Az eredeti mennyiség minimum 50%-át tartalmazza a megbontott csomagolás.
Több terméket tartalmazó összeállítás esetén a bontott zacskó az eredeti mennyiség minimum 50%-át kell, hogy tartalmazza, a többi zacskónak bontatlannak és sérülésmentesnek kell lennie.
A visszaküldés szállítási költségét nem térítjük meg, kizárólag a tőlünk kapott számládon szereplő végösszeget.
A csomagot normál küldeményként küldd, mert utánvételes csomagot nem áll módunkban átvenni. Ha a visszáruval minden rendben volt, a vételárat az általad megadott bankszámlaszámra fogjuk átutalni.
A termékeket ide küldheted vissza:
Fodor Kálmán e.v.

5310 Kisújszállás, Pólya u. 4.

Fontos: mielőtt visszaküldenél valamit mindenképpen vedd fel a kapcsolatot velünk. Munkanapokon 08-16 óra között a +36-30-7341700 telefonszámon, vagy bármikor az info[kukac]kezmuvestea.hu email címen.

A webáruházban vásárolt termékekre, az állam által garantált 14 nap visszavásárlási (pénzvisszafizetési) garanciát biztosítunk. Tehát ha valamilyen oknál fogva vissza szeretnéd küldeni a termékeket, a kézhezvételtől számítva 14 nap áll rendelkezésedre.