15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A webáruházban a  csomagküldő áll a rendelkezésünkre.

Házhozszállítás

Házhozszállítás esetén a futár az általad megadott címre fogja kiszállítani a csomagodat. Ez a szállítási mód általában gyorsabb, rendszerint 2-3 munkanap. A szállítás napján SMS értesítést kapsz a kiszállítás várható időpontjáról, illetve a futár rendszerint telefonon is felhív közvetlenül a kiszállítás előtt.

Ezt a kiszállítási módot akkor válaszd, ha olyan címet tudsz megadni ahol napközben elérhető vagy, hogy átvehesd a csomagot. Ha nem tudod hol leszel napközben, válaszd inkább a csomagátvételi pontok egyikét, ahol a neked megfelelő időpontban veheted át a termékeidet.

A házhozszállítás díja: 2 025 Ft

Csomagpontok, csomagautomaták

Ha csomagátvételi ponton vagy csomagautomatákban szeretnéd átvenni rendelésed, akkor a Packeta pontok közül választhatsz. Rendelés leadásakor megjegyzésben kérlek jelöld meg az általad kiválasztott csomagpont nevét és cím-ét.

A szállítás napján ezekben az esetekben is SMS értesítést kapsz.

A csomagpontokra és automatákba történő szállítás díja: 1 250 Ft

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A webáruházban az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

  • Bankkártyás (OTPSimplePay) fizetés – A bankkártyás fizetés díja: 0 Ft.
  • Utánvétel – Az utánvétes fizetés díja: 380 Ft.
  • Közvetlen banki átutalás – Az előreutalás díja: 0 Ft.
  • Személyes átvétel – 0 Ft

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találsz. Az árak adómentes, bruttó árak, Általános Forgalmi Adót nem tartalmaznak.

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A mindenkori szállítási költség a kosár áttekintésekor és a megrendelés véglegesítése előtt is feltüntetésre kerül, valamint az ÁSZF-ben is megtalálható.

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vásárlót az új adatokról. A vásárló ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Áruházunkban lehetőség van bankkártyás fizetésre, banki átutalásra is. Ezek költsége 0 Ft. Kérjük vedd figyelembe, hogy ha ezeket a fizetési módokat választod, a megrendelésedet csak az összeg beérkezése után fogjuk kiszállítani.

Lehetőség van utánvéttel történő fizetésre is. Ebben az esetben a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének. Az utánvét költsége 380 Ft.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

Amennyiben bankkártyával szeretnél fizetni, megrendeléskor válaszd az “OTPSimplePay” opciót.

Ha ezt választod, a megrendelőlapról átirányítunk az OTP SimplePay biztonságos felületére, ahol a szokásos módon, bankkártya adataid megadásával fizetheted ki a megrendelt termékeket. Ez a leggyorsabb fizetési mód, mivel az összeget azonnal megkapjuk, a rendelésedet azonnal összekészíthetjük a futárnak.

A bankkártyás fizetés díja: 0 Ft.

Elfogadott bankkártyák:

KÖZVETLEN BANKI ÁTUTALÁS

Természetesen lehetőséged van előreutalással is fizetni. Megrendeléskor válaszd a “Közvetlen banki átutalás” opciót.

Ebben az esetben a megrendelésed teljes összegét (termékek összesen + szállítási díj) Fodor Kálmán bankszámlaszámára (Erste Bank 11600006-00000000-81338856) történő utalással tudod kifizetni.

Az előreutalás díja: 0 Ft.

Fontos! A banki átutalásos megrendeléseket később szállítjuk, mert a megrendelt termékeidet, csak az összeg jóváírása után tudjuk átadni a futárnak.