15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

HOGYAN KEZDŐDÖTT?

Szüleinktől vettük át a termőföld szeretetét, házilag megtermelt zöldségen és gyümölcsön nőttünk fel. Így mi sem volt természetesebb annál, hogy a nászajándékba kapott pénzen kertföldet vásároltunk. A hosszú téli esték teázgatásai közben pedig megszületett az ötlet… Családi gazdálkodóként 2015-ben fogtunk bele a gyógynövények termesztésébe. Kezdetben borsmentát, citromfüvet és zsályát telepítettünk. A megtermelt herbát felvásárlónak értékesítjük. Több mint 6000m2-en gazdálkodtunk, folyamatosan bővítettük a gyógynövényeink körét is. Családunk nagy borsmenta kedvelő volt mindig is, doboz számra vásároltuk a filteres mentateákat. Eljött az idő, hogy a saját termelésű szálas teánkat fogyasszuk. Leleveleztük, megszárítottuk, feldolgoztuk, lefőztük. Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy mennyivel finomabb, mint amit eddig ittunk. Mindezt követte a citromfű, majd a zsálya próbája. Készítettünk magunknak, családtagoknak, ismerősöknek, barátoknak. Sorra érkeztek a pozitív, elismerő és ez által ösztönző visszajelzések. Beleszerettünk a növényekbe, illatukba, az aromájukba.

EZT MEG KELL KÓSTOLTATNUNK MÁSOKKAL IS!

Így belevágtunk. Sok kísérletezés, kóstolgatás követte mindezt, majd egy megálmodott esztétikus külsőbe csomagolva megszülettek első saját kézműves teáink. Gyógynövényeinket kézzel ültettük, kézzel szedtük, gyomláltuk (mivel semmiféle vegyszert nem használtunk). A feldolgozás során nagyrészét külön üzemben szárítottuk, leveleztük, daráltuk, csomagoltuk. Igyekeztünk úgy összeállítani teakeverékeinket, hogy általa egy egészséges, jóízű, szerethető terméket nyújthassunk a fogyasztóknak.
Mára már továbbfejlődtünk, vállalkozást alapítottunk. A kezdetektől folyamatosan képezzük magunkat, tanulunk, bővítjük gyógynövény ismereteinket. Termékeink között megtalálhatóak az élvezeti teák mellett már a gyógyteák is. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy termékeink között mindenki megtalálja azokat, amik a testünk, a lelkünk és a tudatunk egészségére, megőrzésére hat. Terveink között szerepel termékeink körének bővítése, tinktúrákkal, cseppekkel, szirupokkal.
Jó szívvel öntjük gyermekeink kis bögréjébe és ugyanilyen szeretettel ajánljuk mindenki asztalára termékeinket.

FOGYASSZÁK EGÉSZSÉGGEL!
Fodor család

ÚJ TERMÉKCSALÁDUNK

Exkluzív köntösbe öltöztettük új termékcsaládunk tagjait, melyek igazi „Különlegességek”.