15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

CÉGES KARÁCSONY!

Tökéletes karácsonyi ajándék a munkakapcsolatok erősítéséhez
Tudjuk, hogy a karácsonyi időszak kulcsfontosságú a jó munkakapcsolatok kialakításában és megerősítésében. Azonban a kollégákat és céges partnereket nehéz meglepni, mivel nem ismerjük őket olyan jól, mint a családtagjainkat.
Ezért tökéletesek a kreatív kézműves teák!
A teáink nemcsak finomak és egészségesek, de akár személyre szabottan is ajándékozhatók.
A termékeink egyedülállóak és széles kínálattal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő teát. Termékeink gondosan válogatott alapanyagokból és a legjobb eljárásokkal készítjük, így garantáltan minőségi és ízletes teákat kínálunk.
Ráadásul céges megrendelés esetén akár személyre szabottan,
saját logóval ellátva is rendelhetőek,
hogy tökéletes márkaépítés és egyedi karácsonyi meglepetés legyen a céges partnereknek és kollégáiknak is.
Bízzák ránk az idei karácsonyi ajándékozást! Személyre szabott ajánlatainkért vegyék fel velünk a kapcsolatot a +36 30 734 1700 telefonszámon.

LEGYEN VISZONTELADÓNK!

Érdekli a gyógynövények világa? Szeretné megismertetni másokkal is ezt az utat?
Ha elhivatott a gyógynövények iránt, szeretné a meglévő palettáját további minőségi, kézműves termékekkel bővíteni, és úgy érzi, hogy a Naturae Herbarium termékeit be tudja illeszteni az üzlete kínálatába, akkor várjuk jelentkezését.
Bioboltok, csomagolásmentes boltok, ajándék-és kézműves boltok jelentkezését is várjuk, akik szívesen kitennék termékeinket polcaikra.
Viszonteladói megkereséseket várjuk az info@kezmuvestea.hu email címre, melyre válaszlevélben megküldjük az aktuális árlistát és részleteket.
Amennyiben telefonon szeretne tájékozódni, információt kérni, úgy arra a +36 30 734 1700 telefonszámon van lehetőség.
Keressenek bizalommal!

CÉGEKNEK, VÁLLALKOZÁSOKNAK

Egyedi és hasznos céges ajándékot keres?
Válassza a Naturae Herbarium termékeit! Az ajándékozás a munkahelyen is fontos. A jó munkakapcsolathoz az olyan apró figyelmességek is sokat hozzátesznek, mint a nőnapi vagy karácsonyi ajándékozás! Azonban a kollégáknak és a céges partnereknek egyáltalán nem könnyű ötletes és hasznos ajándékot találni, hiszen kevésbé ismerjük őket, mint a családtagjainkat és a barátainkat. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen létezik a bonbon helyett kreatívabb meglepetés is, aminek minden kollégája örülni fog!
Ajándékozzon Kézműves teákat, akár céges Logó-s cimkével!
Tökéletes céges ajándék minden alkalomra, hiszen amellett, hogy kreatív, sokféle ízvilágú termékeink közül akár személyre szabottan is választhat.
Kérjen árajánlatot az info@kezmuvestea.hu email címen vagy keressen minket telefonon a +36 30 734 1700 telefonszámon.
Keressenek bizalommal!

Kapcsolat