15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

Üdvözlünk mindenkit a Kézműves tea újonnan indult blogján! 🙂

Régóta őrlődött bennünk, hogy szeretnénk egy felületet, ahol a saját tapasztalatainkat, nézőpontunkat, véleményünket leírhatjuk a szakmáról, projektjeinkről és termékeinkről.

Mi az a blog?

A blog egy internetes napló, vagy újság, ami általában egy webhelyen részét képezi, vagy saját webhely. A blogok tartalmait általában bejegyzések, azok tartalmait pedig szövegek, képek, videók, hanganyagok, és egyéb tartalmak alkotják. A „blog” szó a „weblog”, tehát „webes napló” rövidítéséből jött létre.

Úgy gondoltuk, hogy a honlapnak nem az a célja, hogy személyes jellegű bejegyzéseknek/híreknek adjon helyet, a facebook oldalon pedig nagyon nehéz visszakeresni a dolgokat, ezért elindítottunk egy blogot, ahol egy jó tea mellett érdekes tartalmak böngészését tesszük lehetővé olvasóinknak.

A blog története

A blogok a fokozott számítógép-használat, és az internet korai formáinak elterjedése eredményéül jöttek létre. Mielőtt megjelent volna a világháló (World Wide Web, vagyis a WWW), a korai hálózatokon (amelyek katonasági, tudományos, oktatási intézmények között jöttek létre) kommunikáltak egymással, és építettek közösségeket. A felhasználók tartalmakat készítettek maguknak vagy más felhasználóknak, és e tartalmakat ezeken a kezdeti hálózatokon tárolták.

Mielőtt a blogok elterjedtek volna, ezek a közösségek gyakran kommunikáltak és osztottak meg egymással rendszeresen frissített tartalmakat különféle üzenőfelületeken. Ezeket „hírcsoportoknak” keresztelték el.

Az első igazi blogok csak 1994-95 környékén jöttek létre, és nyilvános naplókként funkcionáltak, amikben a felhasználók osztottak meg személyes történeteket, gondolatokat, érdekességeket, vagy éppen a velük történt (munkahelyi, tanulmányi, családi, kapcsolati) eseményekről számoltak be rajtuk. A média és a nyilvánosság csak 1996-97 környékén figyelt fel a blogokra, és kezdte el dokumentálni azok megalakulását.

A „blog” szó első használatának pontos dátuma vitatott. A legtöbbek szerint 1999-ben született meg a kifejezés az angol „weblog” (vagy „web log”) azaz „webes napló” kifejezés rövidítéseként.

Kézműves tea blogja mit nyújt Neked?

Célunk, hogy jobban megismerhessenek minket az idelátogatók, és mi is átadhassuk azt a felhalmozott tudást, amit az évek alatt szereztünk meg a szakmában.

Itt heti rendszerességgel fogunk beszámolni a Kézműves Tea új termékeiről, az éppen aktuális trendekről. Bemutatjuk a termékeinket, valamint tippeket osztunk meg Veletek, hogy hogyan tudtok vigyázni egészségetekre.

Jó olvasgatást, az első pár cikk már fel is került!