15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

Karácsony – Bemutatkoznak a karácsonyi termékeink I.

Kis érdekességgel kezdenénk ezt a témánkat, mégpedig a karácsony szó kialakulásával.

A karácsony a kereszténység második legnagyobb ünnepe, teológiailag a húsvét után a legnagyobb, amellyel Isten fia Jézus Krisztus földi születésére emlékeznek. Minden évben december 25-én tartják világszerte, habár Jézus születésének tényleges időpontja nem ismert. A karácsony szó eredetének magyarázatára több elmélet is született. Eredeztethető a latin creatio (teremtés) szóból. A környező népek közül a román (újlatin) nyelvben crăciun szóval illetik a karácsonyt, ami legvalószínűbben a latin calatio (összehívás) vagy creatio (teremtés) kifejezések valamelyikéből származhat. Eredeztethető még a latin incarnatio (megtestesülés) szóból, mivel ez Isten emberi testben való megjelenésének ünnepe. Hagyományos magyar elnevezés a kiskarácsony és a nagykarácsony, amely a valóságban két külön ünnepet takar: nagykarácsony december 25-e, karácsony első napja, kiskarácsony pedig január 1-je, Újév napja. Ez erősítheti a latin kifejezésekből való származtatást, hiszen Jézus „megteremtésének”, azaz születésének ünnepe a korai kereszténység idején Újévre esett. (forrás: Karácsony – Wikipédia (wikipedia.org))

Karácsony – és az ajándékozás öröme

Abban biztosan sokan egyetérthetünk, hogy a karácsony legtöbbünk kedvenc ünnepe. Ez az az időszak, amikor összegyűlik a család és a hetek, hónapok intenzív előkészülete végre beérik. A légkör, a fények, az illatok, az ételek mind-mind megteremtik azt a varázslatos karácsonyi hangulatot.

Ezt a legtökéletesebb ajándékok koronázhatják meg, melyhez évről évre szeretnénk mi a Kézműves tea is hozzátenni.

Fogadjátok szeretettel az idei karácsonyi termékeinket, melyek ideális ajándékok lehetnek szeretteinknek.

Ünnepi pillanatok teakeverék

karácsony teakeverék

Az összebújós teakeverékünket Ünnepi Köntösbe öltöztettük. Karácsonyi, limitált csomagolásban is megvásárolható Ünnepi pillanatok néven.

Ez az élvezeti teakeverékünk igazi kényeztető tea. Meghitt pillanatokat varázsol a szegfűszeg, gyömbér illata egyesítve az almaszirommal és csipkebogyó zamatával. Fűszeres, illatos ezáltal ajándéknak is tökéletes.

Összetevők: csipkehús, bodzavirág, almadarabok, gyömbér, szegfűszeg, fahéj, hibiszkuszvirág

Szeretet íze teakeverék

karácsony teakeverék

Könnyen előfordulhat, hogy egyszerűen semmilyen izgalmas, érdekes, különleges karácsonyi ajándékötlet nem jut eszünkbe valakinek, akit szeretünk. Ahelyett, hogy céltalanul keresgélnél egy elfogadható ötletet – ugye a bögrét, sálat és a zoknit kizártad – íme néhány meggyőző érv a tea mellett.

Egy finom, a hangulathoz illő, szépen csomagolt tea vagy éppen teaválogatás éppúgy lehet egy különleges ajándék, mintha egy kiegészítő ajándéknak választanád. Karácsonykor könnyen találsz kifejezetten a ráhangolódást, vagy az ünnepek közti időszakot megédesítő, különös ízú, akár szezonális teákat, amelyek emelik az ünnep fényét.

A tea karácsonyi ötletnek azért is kiváló, mert elegáns és egyedi. Ezt törődéssel és szeretettel választjuk és még finom is.

A Szeretet íze teakeverékünk hordozza ezt a törődést és szeretetet, mely meghittséget ad az ajándékozottnak és az ajándékozónak egyaránt.

Összetevők: csipkehús, hibiszkuszvirág, almadarabok, narancshéj, rózsaszirom, ribizlibogyó, szegfűszeg

Téltündér teakeverék

karácsony teakeverék

A tél, még ha hideg is, azért meglep minket nagyszerű vizuális élményekkel, mint a dér lepte tájak, a tökéletes formájú hópihék, vagy az ablakon nyíló jégvirágok. Csodadolgok különböző hőmérsékletű és halmazállapotú anyagok találkozásának köszönhetően, egyszerűség és összetettség, apró titkok a szemünk előtt.

A tél mesebeli köntösbe öltözteti a tájat, amit a Téltündér szorgosan felügyel. Hozza nekünk a havat, a szelet és a hideget. Fagyos, ködös olykor körülöttünk a fehérbe burkolódzó táj.

Három kívánságunk így szól felé: “Szeretetteljes, békés és boldog ünnepben legyen része mindenkinek.”

Remélünk, hogy teljesíti kérésünket, de addig is, ezzel a finom, a hangulathoz illő, szépen csomagolt teával különleges meglepetést nyújthatunk szeretteinknek.

Összetevők: csipkehús, hibiszkuszvirág, almadarabok, citromhéj, narancshéj, ribizlibogyó, gyömbér

Karácsony i termékeinket külön-külön és más társtermékekkel illetve csomagokban is megtalálhatjátok.

Felnőttek és gyerekek egyaránt fogyaszthatják ezeket a termékeket, ellenjavallat nincs.

Koffein, aroma, ízfokozó, mesterséges adalékanyagtól és tartósítószertől mentes termék.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Kézműves Tea